PROLJETNI UPIS U ŠKOLU TRČANJA: Na treninge na šetnici pozivaju se iskusni i neiskusni

U organizaciji Atletskog kluba Šibenik u tijeku je upis u proljetnu školu trčanja namijenjenu svim građanima bez obzira na spol, godine, težinu i prethodno trkačko ne(iskustvo). Polaznici će imati zajedničke treninge tri puta tjedno na otvorenom (područje,  gradske šetnice u kanalu Sv. Ante), u terminima koji će odgovarati pojedinim formiranim grupama. Planirani početak škole trčanja je 04. ožujka 2016. godine.

U slučaju da se izostane s treninga, trener će članu grupe poslati program  putem e-maila da može samostalno odraditi trening. Moguće je dogovoriti i individualne treninge u kontaktu sa trenerom.  Treneri su licencirani za obuku a ujedino su iskusni atletičari koji su uspješno završili više ultra-maratona, maratona, polumaratona, planinskih i treking utrka kod nas i u inozemstvu.

trcanje 2

Uz vježbanje u grupi, primarni cilj škole je da polaznike nauči osnovnom pravilu trčanja, tako da se mogu samostalno nastaviti trčanjem i započeti novi ‘sportski život’. Kao  najmasovniji hobi na planeti, trčanje donosi puno koristi poput poboljšanje zdravlja, kontrola težine, oslobađanje od stresa, vitalnost, odlična forma, bolje raspoloženje i puno zdraviji i pozitivniji život. Također, jedan od ciljeva škole  je da pripremi polaznike da ukoliko budu željeli istrče kao članovi AK Šibenik ili kao individualci neku od uličnih utrka, polumaratona, maratona, planinskih ili treking utrka kod nas i u inozemstvu.

trcanje 1

Zainteresirani mogu poslati svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon ili e-mail) na mail: aksibenik1@gmail.com, aksibenik3@gmail.com   ili telefon 098 706-327.. Savjetujemo da se prije upisa provjeri da li vaše zdravstveno stanje dozvoljava da se bavite rekreativnim trčanjem.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.