FOTO: PUKLA PETARDA NA ŠUBIĆEVCU! Zadar ispraćen s pet komada u mreži

U najavi današnje utakmice na Šubićevcu napisali smo kako bi se Zadar, s obzirom na formu i igre narančastih, već na Šibenskom mostu trebao okrenuti i vratiti kući. I bilo bi im bolje da su nas poslušali. Tada bi utakmica  bila registrirana 3:0 pobjedom za Šibenik. Ovako su se susjedi pojavili i primili pet komada! Šalu na stranu, ali momčad Mirka Labrovića, ne samo za Zadar, već i za ostale ekipe u 2.HNL izgleda kao iz neke druge priče. Kao da joj nije mjesto u ovom društvu. I nije, rekli bi mnogi. Mjesto joj je u prvoj ligi. Ali, polako. Jednom nogom narančasti su već tamo.

oki 1

Inače, postojala je bojazan da se utakmica danas uopće ne odigra. Uporna kiša dobro je natopila travnjak Šubićevca.

solomon 1

Ali, nebo se ipak smilovalo i lopta je krenula s centra. Šibenik, međutim, nije imao milosti za Zadar.

solomon 2

Maleš, Solomon, Vukorepa, pa još jednom Maleš i za kraj Mršić, napunili su mrežu gostiju do vrha.

males 1

marina 1

Nakon ove, najnovije demonstracije moći, Labrovićeva ‘kažnjenička bojna’ još je više povećala prednost pred drugoplasiranom Cibalijom. Sada Vinkovčanima bježe 11 bodova. A nakon sljedećeg kola, kada upravo Cibalija stiže na Šubićevac, ta bi razlika mogla biti još veća. A Šibenik i drugom nogom zakoračiti u prvu ligu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.