U veseloj predblagdanskoj atmosferi

Čak 180 plivača i plivačica, pune tribine, Djed Mraz – u Crnici održano još jedno Božićno natjecanje PK-a ŠibenikFoto: PK Šibenik

Nema do tradicije, a ona Plivačkog kluba Šibenik kaže kako je prosinac rezerviran za Božićno klupsko natjecanje. Ta jedinstvena manifestacija, puna dobrih vibracija i veselja, ove je godine na bazenu u Crnici održana po treći put, a okupila je rekordan broj plivača i plivačica, njih čak 180!

U veseloj, predblagdanskoj atmosferi, uz glasnu podršku punih tribina, pokazali su svoje plivačke vještine. Oni najmlađi polaznici natjecali su se na 25 metara noge slobodno s daskom, grupe plivačke i rekreativne škole natjecali na 50 metara slobodno, dok su polaznici Male škole plivanja pokazali naučeno na 25 metara leđno.

Kadeti i mlađi kadeti okušali su se na 100 metara mješovitim stilom, a početnici su nastupili u disciplinama 50 metara prsno i 50 metara leđno. Jasno, i ovaj put stigao je poseban gost, glavom i (bijelom) bradom  – Djed Mraz, koji nije došao praznih ruku, pa su mladi plivači i plivačice dobili prigodne poklone.

 – Svim našim članovima, velikim i malim, te svim prijateljima sporta  povodom nadolazećih blagdana želimo Sretan Božić i Novu 2020. godinu – poručili su iz Plivačkog kluba Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.