Radmila Maksimović u jednom danu slavila na dvije različite utrke, i Krunoslav Krivanj osladio se pobjedom

Iza članova Atletskog kluba Šibenik uspješan je vikend. To posebno vrijedi za Radmilu Maksimović koja je u jednom danu osvojila dva prva mjesta, u dvije različite discipline, na dvije različite utrke, održane na dvije različite lokacije.

Druga najbolja sportašica grada Šibenika u 2016. godini, prvo je u subotu istrčala najbrže žensku trekking utrku u Pirovcu, u kategoriji Levant (25 kilometara), da bi šest sati kasnije bila na startu 10-kilometarske utrke koja se održavala u sklopu Zadar Outdoor Festivala.

radmila maksimovic i krunoslav krivanj

Radmila Maksimović dionicu od Dikla do ‘Pozdrava Suncu’ na zadarskoj rivi istrčala je najbrže u ženskoj konkurenciji. Kod muškaraca je slavio, pak, slovenski triatlonac Jaroslav Kovačić.

Nije ona bila jedina od članova AK Šibenik koja se u subotu okitila zlatom. Naime, u istoj discplini u kojoj je slavila Maksimović, a koja je održana u sklopu 2. MayDay Trekk Pirovac, u muškoj je konkurenciji pobjedu odnio njezin klupski kolega Krunoslav Krivanj. Inače, disciplina 25-kilometarska disciplina Levant trekking je utrka koja zahtijeva i sposobnost orijentacije po karti, pa je tako ona priovačka imala deset kontrolnih točaka, s dosta uspona. Osim pobjedničkod dvojca u njoj su boje šibenskog kluba branili još Verica Vidić i Dragan Plenča.

atletski klub sibenik

U Pirovcu se trčalo i u kategoriji Maestral (10 km, trail utrka), a za AK Šibenik nstupili su Marko Božajić, Zrinka Tomičić Škugor i Sabina Erak.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.