Robert Vukičević najuspješniji šibenski plivač na GP mitingu u Rijeci, klub uzeo pet medalja

Plivači i plivačice Šibenika nastupili su u Rijeci na Međunarodnom Grand Prix plivačkom mitingu ‘Viktorija-Primorje 2018.’ i kući se vratili s pet medalja. Boje kluba u seniorskoj konkurenciji branio je Stipe Bumber, u juniorskoj Jerko Ćaleta, Martina Ševerdija, Marta Leković i Bruna Lokas te u mlađe juniorskoj Emma Curavić, Niko Perica i Robert Vukičević. Ukupno je na mitingu nastupilo 492 natjecatelja iz 47 klubova iz Velike Britanije, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

robert vukicevic

Najuspješniji u šibenskim redovima bio je Robert Vukičević koji je osvojio zlato na 100 slobodno i srebro na 50 slobodno.

bruna lokas

emma curavić

Jerko Ćaleta na 200 slobodno bio je srebrni, baš kao i Emma Curavić na 50 leđno, a medalju je još osvojila i Bruna Lokas, brončanu na 100 prsno.

jerko caleta

Inače, bilo je ovo posljednje natjecanje prije Ekipnog prvenstva Hrvatske na kojem će plivačice Šibenika braniti peto mjesto dok će plivači Šibenika pokušati izboriti ulazak u elitnu grupu osam najboljih hrvatskih momčadi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.