Treći ovosezonski Grand Prix miting

Robi Vukičević osvojio zlato i broncu u Rijeci, na postolje se penjao i Toni SlavicaFoto: PK Šibenik

U Rijeci je održan treći ovosezonski Grand Prix miting ‘Victoria-Primorje 2020.’, koji je i ove godine okupio više od 500 plivača i plivačica iz Hrvatske, Italije, Slovenije i još nekoliko susjednih zemalja. Među njima je bila i ekipa iz Plivačkog kluba Šibenik, predvođeni najboljim šibenskim sportašem u 2019. godini Robertom Vukičevićem. Robi je i ovog puta napravio dobar posao, a najuspješniji je bio u disciplini 50 metara leptir u kojoj je osvojio zlato u juniorskoj konkurenciji te broncu u apsolutnoj. Njegov klupski kolega Toni Slavica na pobjedničko postolje se penjao u disciplini 400 slobodno osvojivši broncu u konkurenciji mlađi juniora.

Dodajmo kako Robert i Toni, zajedno s Marijom Kardum i Emmom Curavić u Rijeci proveli ukupno devet dana. Naime, prije nastupa na spomenutom mitingu četvorka iz PK-a Šibenik na Kvarneru je odradila pripreme s kolegama iz dubrovačkog Juga i riječke Kantride, kojima se klub iz Crnice zahvalio na suradnji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.