Mnogi bi ga ponovno htjeli vidjeti u narančastom dresu

Roko Badžim otkrio nam je vraća li se u Šibenku

Društvenim mrežama već neko vrijeme kola informacija o povratku Roka Badžima na Baldekin, a pozivajući se na ‘dobro obaviještene izvore’ o tome su se raspisali i neki mediji. Stoga je sve najbolje provjeriti kod najpouzdanijeg izvora, a to je sam igrač. Roko se jest vratio na Baldekin, s igračima Šibenke trenira već nekoliko dana, ali teško da će ponovno navući narančasti dres, barem ne u aktualnoj sezoni.

– Tu sam, treniram s njima nekih tjedan dana i čekam – kazao je za Šibenski portal Badžim. Ono što čeka je prava ponuda. I to iz inozemstva.

– Odlazak u inozemstvo je prioritet, tako da je mala šansa da se ove sezone vratim u Šibenku – ističe 22-godišnji košarkaš, koji je trenutno slobodan igrač. Podsjetimo, Roko je 2017. godine iz Šibenika otišao u ljubljansku Olimpiju. Gledajući unatrag bila je to, kaže, dobra odluka.

– Zadovoljan sam i prvom i drugom sezonom u Olimpiji, mislim da sam pružao dobre partije, da nisam pogriješio potpisavši za tako ugledan klub – veli Badžim. Što se tiče njegovog matičnog kluba, nada se kako će prebroditi krizu.

– Tako je to u sportu, imaš dobrih i loših razdoblja, ali vjerujem da će Šibenka u končanici ostvariti dobar rezultat u domaćem prvenstvu – zaključio je Roko Badžim, kojem želimo puno sreće, gdje god nastavio karijeru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.