Rosteri sudionika Šibenske rekreativne košarkaške lige garantiraju zanimljivo natjecanje

U Šibeniku se s velikim nestrpljenjem očekuje početak Premijer lige i novi, znatno pomlađeni život narančastih. Ali i jedno drugo košarkaško natjecanje ovih dana izaziva pozornost među ljubiteljima loptanja na dva obruča u Krešimirovom gradu – Šibenska rekreativna košarkaška liga. Da ona kreće izvijestili smo prije desetak dana i od tada se priča poprilično zakotrljala.

– Jako smo zadovoljni brojem ekipa koje su se do sada prijavile. Trenutno ih je sedam, bit će još jedna sigurno, a možda i više njih. To je dokaz da smo pogodili s pokretanjem ovakve lige – govori nam Mario Dražić, jedan od operativaca koji surađuje s Udrugom ‘Šibenska košarkaška liga’.

rekreativna kosarkaska liga

Pogled na prijavljene ekipe, njihove rostere, garantiraju zanimljivo i kvalitetno natjecanje. Ima tu bivših igrača Šibenika (Blaće, Vukičević, Nerber, Sandrić…), u ‘vatru’ će i pola aktualnog stručnog stožera narančastih (Petar Maleš, Krešimir Baljkas), te naravno, poznati lokalni basketaši. Da je ŠRKL već prešla gradske granice svjedoči i prijava ekipe drniškog DOŠK-a.

rekreativna liga

– Očekivali smo da će se prijaviti bivši igrači koji su se zaželjeli košarke. Želja nam je da bude i što više mladih igrača, da liga bude spoj ‘mladosti i iskustva’ – kaže Mario, podsjećajući da prijave traju do 8. listopada, dok sama liga starta tjedan dana kasnije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.