S radom počinje Ljetna škola košarke, priključite se

‘Dođite, igrajte se, zabavite se s vašim vršnjacima i usput naučiti košarku.’ Tim riječima Škola košarke Dražen Petrović poziva sve djevojčice i dječake iz od prvog do osmog razreda osnovne škole da se uključe u Ljetnu školu košarke, a koja se održava od 4. srpnja do 10. rujna.
U navedenom periodu mali će se košarkaši i košarkašice, koji će biti raspoređeni po grupama, sukladno uzrastu i košarkaškom predznanju, učiti košarci svakog radnog dana, u dvoranama OŠ Vidici i OŠ Juraj Šižgorić, a sve pod vodstvom trenera Branka Klisovića, Zorana Huljeva i Ante Nerbera.
– Ljetna škola košarke osmišljena je na način da sudionici kroz igru i zabavu nauče košarku, te da kroz igru utječu na razvoj motoričkih i funkcionalnih karakteristika djece u toj dobi uz poticaj socijalizacije među samim sudionicima – poručuju iz ŠK Dražen Petrović.
Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem telefona 091/ 466 2181 ili na mail okk.d.petrovic@si.htnet.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.