Iz narančastog u zeleno-žuti dres

Sara Borić ima novi klub: ‘Bit će mi neobično igrati protiv mog Šibenika’Foto: Naši Tići

Kada smo sredinom lipnja pričali o njezinom nastavku karijere izvan Baldekina, Sara Borić još nije znala u koji će klub preseliti.

– Još nisam odlučila gdje će studirati, pa samim tim i gdje će nastaviti igrati košarku, ali sigurno je da odlazim iz Šibenika – kazala nam je tada Sara.

Mjesec i pol dana kasnije stiže vijest kako je bivša kapetanica Šibenika odlučila – u novoj sezoni nosit će dres Pule.

– Trener Pule još je prošle sezone pokazao interes za mene i nakon što sam dobro razmislila odlučila sam kako je odlazak u Pulu najbolji za mene. Tu ću upisati i fakultet, studirat ću poslovnu ekonomiju – priča nam Sara, koja se na istarski poluotok seli početkom rujna.

Što se tiče nove ekipe, kaže Sara, većina igračica iz prošle sezone trebale bi ostati u Puli.

– Uz jedno, dva pojačanja mislim da ćemo imati solidnu ekipu – veli Sara, kojoj će, vjerojatno u novoj sezoni biti čudno igrati protiv ‘svojih’.

– Sigurno će biti neobično igrati na ‘krivoj’ strani, ipak sam u Šibeniku provela osam lijepih godina. Na Baldekin su stigle Josipa Silov i Iva Cigić, pa bi uz još jedno ili dva pojačanja, te uz mlade, talentirane domaće igračice, moj bivši klub mogao imati sasvim pristojnu ekipu – zaključila je Sara Borić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.