Sara Panjkota i ‘četiri mušketira’ zlatni na regati Kupa Dalmacije u Splitu, ‘Krkašima’ ukupno 10 medalja

Okruglih deset medalja osvojili su članovi Veslačkog kluba krka na regati Kupa Dalmacije 2016. koja je za vikend održana u Splitu i na kojoj je nastupilo preko 400 veslača i veslačica iz svih dalmatinskih klubova.

Najsjajnije odličje za klub iz Doca osvojila je Sara Panjkota u skifu mlađih juniorki, a na najviše postolje popeo se i juniorski četverac bez kormilara u sastavu Filip Kendeš, Frane Filip Garma, Jakov Koštan i Ante Klarić.

Do srebrnih medalja doveslali su Nikola Dugopoljac u skifu za mlađe juniore, Laura Mandušić i Ana Papak u dvojcu na pariće za kadetkinje, Marko Rak i Bruno Skelin u dvojcu na pariće za mlađe kadete te te Kristijan Papak i Jerko Radovčić u dvojcu na pariće za mlađe juniore.

vk krka dvojac 1

Brončane medalje osvojili su, pak, Lucija Ninčević u juniorskom skifu, Mario Budimir i Marko Kosor u kadetskom dvojcu na pariće, Josip Šunjerga, Denis Borna Bumbak, Lovre Klarin i Valentin Mihalić u četvercu na pariće za mlađe juniore, te Stipe Koloper i Nino Perišić u dvojcu na pariće za mlađe juniore.

vk krka dvojac 2

Boje Krke  u Splitu još su branili Stipe Mandušić (četvrti u skifu kadeta), Mario Ivić i Lovre Jurišić (četvrti u dvojcu za mlađe kadete), Andrija Šupe i Jakov Bumbak (četvrti u dvojcu za seniore),  te Lovre Juras i Frane Štampalija (peti u juniorskom dvojcu).

Kažimo kako se Idućeg vikenda u Zagrebu održava iznimno jaka međunarodne regata ‘Croatia Open’ na kojoj će nastupiti i 11 ‘Krkašica’ i ‘Krkaša’, a nadamo se da će se u sastavu jedne od posada naći i Luka Gojanović-Rakić koji zbog bolesti nije mogao pomoći kolegama u Splitu.

(foto: VK Krka)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.