Šarić šokiran napadom u Istanbulu: ‘U tom sam klubu bio toliko puta, ovo je otišlo predaleko’

Na žalost, ono čega su se mnogi pribojavali, obistinilo se. U Istanbulu se, tijekom proslave Nove godine, nešto iza ponoći, dogodio napad koji su tamošnje vlasti okarakterizirale kao teroristički, i u kojem je prema informacijama turskih medija poginulo 39 osoba, dok ih je više desetaka ranjeno. Meta je bio poznati istanbulski klub na Bosporu, ‘Reina’, a u kojeg je, javljaju mediji, upao naoružani mušakarac i otvorio paljbu po posjetiteljima. Vijest o tom užasnom i bezumnom činu vrlo se brzo proširila svijetom. Napad je strašno pogodio Darija Šarića, koji je prije odlaska u NBA igrao za istanbulski klub Anadolu Efes. U poruci koju je objavio na svom facebook profilu šibenski košarakaš napisao je kako je bio čest posjetitelj kluba u kojem se dogodio masakr.

img_3836

‘ Ne mogu vjerovati štp sam upravo vidio. Tamo sam bio toliko puta. Molim za sve ljude u Istanbulu. Ovo je otišlo predaleko…Ti ljudi ne zaslužuju ovo…Nadam se da su svi moji turski prijatelji sigurni’, napisao je Dario, priloživši fotografiju napadnutog kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.