Šarin, Vukičević i Petani: Uz pomoć Funcuta možemo do pobjede

Uoči sutrašnje utakmice s Jolly Jadranskom bankom jutros je održana konferencija za novinare GKK Šibenik.

– U ime moje momčadi mogu obećati našim vjernim navijačima, koji su nas bili na svakoj od proteklih 94 utakmica, od treće lige, da ćemo ostaviti srce na terenu, da ćemo dati sve od sebe i u konačnici, ako je moguće, dobiti utakmicu. Vjerujem da će atmosfera biti motivirajuća za moje igrače, da će Funcuti biti ne naš šesti igrač, nego prvi igrač – kazao je trener GKK Šibenik Jeronimo Šarin, koji je ponovio kako će glavna zadaća biti zaustaviti Rossa i Mrvu.

– Uspijemo li u tome, a vjerujem da smo pronašli način, da imamo igrače koji su u stanju limitirati ovaj dvojac, da smo u tom slučaju obavili 50 posto posla. Ali, jasno, Jolly ima još kvalitetnih igrača, poput Peršića. Po meni oni su definitivno najjača momčad u ligi i mojim će igračima biti izazov igrati protiv takve ekipe – kazao je Šarin koji je još jednom pozvao navijače na fer i sportsko navijanje.

Kapetan narančastih Filip Vukičević kazao je kako je ovo gradsko rivalstvo dobra stvar jer će iz jedne i druge momčadi izvući ono najbolje.

– Očekujem napetu utakmicu, u kojoj će odlučivati jedna, dvije lopte, ali prije svega veća želja. Vjerujem kako ćemo, uz podršku navijača, mi biti ti koji će na kraju slaviti – kazao je Vukičević. Njegov suigrač Teo Petani, koji je svojevremeno nosio i dres Jollya, istaknuo je kako će ključ biti obrana.

– Moramo iskontrolirati obrambeni skok, biti agresivni. Poštujemo Jolly, ali ga se ne bojimo. Igrači Jollyja naši su prijatelji i kolege, ali sutra na parketu i jedni i drugi dat ćemo sve od sebe da dobijemo. Ono što svakako valja naglasiti jest da i nakon te utakmice život ide dalje – kazao je Petani.

Kažimo kako je konferencija za medije Jolly Jadranske banke zakazana u 12.15 sati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.