ŠARIN: Za dobiti Škrljevo naši će iskusniji igrači morati biti bolji nego u posljednje dvije utakmice

‘Iz pobjeda se može puno toga naučiti, iz poraza još više.’ Tim je riječima Jeronimo Šarin prokomentirao poraz od Zagreba u posljednjem kolu. Uz dodatak, ‘pitanje je što bi bilo da je od početka bio normalan kriterij suđenja’, trener ‘Građana’ istaknuo je kako su njegovi igrači u pojedinim trenucima u Trnskom ispadali smiješni.

– Zato, međutim, postoje treninzi. Na njima se sve može ispraviti. Poraz u Trnskom dao nam je smjernice što moramo napraviti ako s ovom momčadi želimo napraviti neki ekstra rezultat, otkrio nam je neke stvari koje se ne mogu vidjeti u utakmicama protiv ‘slabijih’ protivnika – kaže Šarin.

U red tih ‘slabijih’ ekipa spada i Škrljevo, sjedeći suparnik narančastih (Baldekin, subota 18 sati). Šarin, međutim, poziva na oprez.

– Njihov skor od jedne pobjede i šest poraza ne smije nas zavarati. Riječ je o još jednoj ekipi s bogatijim budžetom od nas, s puno iskusnih igrača s imenom i prezimenom, poput Davora Kusa. Međutim, naš dalmatinski mentalitet je takav da mnogi kad čuju Škrljevo, s podsmjehom gledaju na tu ekipu – ističe trener narančastih, te dodao da očekuje veći doprinos od svojih starijih igrača nego što je to bio slučaj u posljednje dvije utakmice.

– Nadam se da će njih pet (Petani, Krajina, Bašić, Vukičević, Blaće, op.a) biti na pravoj razini, a onda i dobiti pravu podršku od naših mladih igrača – kazao je Šarin, te za kraj poručio:

– Želimo ostati na pravom putu, ne gubiti kući utakmice i sve ćemo učiniti da Baldekin i dalje ostane neosvojiva tvrđava. –

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.