Sav prihod od biciklijade ‘Od vale do vale’ ići će za Franka Sulju

Organizatori biciklijade ‘Od vale do vale’ i ove godine drže se hvale vrijedne tradicije. Naime, i treće izdanje ovog popularnog sportsko-turističkog događaja, čiji je cilj promicanje biciklizma kao zdravog načina života, ali i ljepota Jezera i otoka Murtera, bit će odlukom organizatora humanitarnog karaktera. Kako su istaknuli, ‘vozit će se za pomoć mladiću koji se godinama bori sa multiplom sklerozom, bolešću koja jen sputala njegov sportski i životni san’.

 – Sav prihod od kotizacije i lutrije ići će za našeg sumještanina, 25-godišnjeg Franka Sulju, kojem na ovakav način želimo pomoći, dati mu podršku u borbi s bolešću. Svi mi koji ćemo sudjelovati na biciklijadi kroz razno razne sportove doživjeli smo i pobjeda i poraza, ali u svako natjecanje ulazili smo sa željom da pobijedimo. Franko u svojoj utakmici također ima samo jednu želju, a to je želja za pobjedom i zato svi skupa pokažimo veliko srce, približimo ga toj pobjedi – poručili su organizatori.

franko sulje

Cijena kotizacije za sudjelovanje na biciklijadi ‘Od vale do vale’, koja će se održati 3. lipnja, iznosi 20 kuna, ali će prema mogućnosti i želji svi sudionici, gledatelji i prolaznici moći dati prilog za Franka i kroz kupnju lutrije.

od vale do vale

Sve pojedinosti oko jezerske biciklijade možete pronaći ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.