Sejo Bukva slavio na prvom šibenskom izdanju kviza ‘Košarkaške ikone’. Izazivači imaju novu priliku

Nakon uspješnog debija koji se dogodio krajem siječnja, popularni sportski pub kviz ‘Košarkaške ikone’ ponovno dolazi u Šibenik. Vjerujemo ne i posljednji s obzirom da grad Dražena Petrovića i Darija Šarića obiluje košarkaškim ‘teoretičarima’.

– Ukoliko ste se dosad sramili u javnosti izreći sve one nepotrebne biografske i statističke košarkaške podatke jer bi vas baba izbacila iz oporuke da ih čuje, vaše molitve su uslišane! Znate konfekcijski broj Stojka Vrankovića (bolje od njega, a jednako dobro kao njegova žena), omiljenu marku cvika Charlesa Oakleya i krvnu grupu Laurija Markkanena? Onda je caffe bar Victorija, u ponedjeljak, 19. veljače, u 20 sati, pravo mjesto za vas. Dođite u skupinama od dvije, tri ili četiri osobe – poručuju organizatori.

kosarkaske ikone plakat

Inače, naslov pobjednika s prvog šibenskog izdanja brani ekipa ‘Sejo Bukva’, koja je slavila ispred ekipa Češka u koracima i Zec 1/9, a koje su podijelile drugo mjesto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.