Sestre Mare i Antea Mileta te Karlo Ramljak branit će boje Hrvatske na Prvenstvu Balkana

Karate klub Šibenik 1066 ubire plodove dobrog rada. Osvajanje čak četiri naslova državnih prvaka na nedavnom Prvenstvu Hrvatske najbolji su dokaz tome, a pred mladim karatekama trenera Ivana Zoričića novi su izazovi – nastup na Prvenstvu Balkana.

 – Riječ je o najvećem karate natjecanju za uzrast do 14 godina, a mjesto na njemu mogu pronaći osvajači državnih medalja. Ove godine održat će se 26. put, i to u Banja Luci, od 30. svibnja do 2. lipnja. Boje našeg kluba branit će Mare Mileta, Antea Mileta te Karlo Ramljak koji svojom posvećenošću sportu pokazuju da vrhunski rezultati ne dolaze slučajno. Sestre Mare i Antea su blizanke povezane i ljubavlju prema karateu i u tome su izrazito uspješne. Mare je aktualna prvakinja Hrvatske u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, a Antea je ponosna nositeljica državne bronce. Karlo je pravi dokaz da upornost vodi do samog vrha. Na svaki trening putuje iz Drniša, a u četiri godine odlaska na Prvenstvo Hrvatske, sva četiri puta je pokazao da je među najboljima u svojoj kategoriji. Ove godine je to potvrdio zlatnom medaljom – kaže Zoričić, koji će, jasno, pratiti svoje borce na Prvenstvu Balkana.
Dodaje kako o njihovom marljivom radu svjedoči podatak da su samo ove školske godine odradili 21 natjecanje i osam kola klupske lige, te uz redovne treninge i niz strateških vikend priprema.
 – S obzirom na to da na svim natjecanjima uspješno reflektiraju klupsku atmosferu, demonstrirajući ljepotu sportskog načina života u borilištu i izvan njega, vjerujemo da će i ovaj put zdušno pokazati sve što znaju, a njihovi dosadašnji rezultati svjedoče koliko veliko to može biti – zaključio je Ivan Zoričić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.