Šibenik domaćin treće regate CRO ORC D-Marin Kupa, Desabota i ekipa drže treće mjesto

Nakon prve regate u Sukošanu i Uskršnje regate na Hvaru, CRO ORC D-Marin Kup nastavlja se u Šibeniku, 29. i 30. travnja, u organizaciji marine D-Marin Mandalina i Jedriličarskog kluba Val. Regata će se održati u akvatoriju otoka Zlarina, a nastupit će petnaestak posada.

Inače, za pobjedu u ovogodišnjem CRO ORC D-Marin Kupu bori se 21 posada, a nakon prve dvije regate vodi biogradska jedrilica ‘X-Cite’ s kormilarom Tonkom Ramešom. Drugu poziciju drži zadarska jedrilica ‘Gringo 2’ s kormilarom Robertom Sandalićem, dok je na trećoj poziciji Šibenčanin Damir Desabota s jedrilicom ‘Ladies First’.

regata

 – CRO ORC D-Marin Kup je vrhunski sportski događaj koji okuplja najbolje hrvatske  jedriličare i značajno doprinosi razvoju sportskog jedrenja. Suradnja s Udrugom ORC jedriličara za D-Marin je prirodan nastavak nastojanja u promicanju jedriličarskog sporta i razvoja destinacija u kojima poslujemo uvođenjem novih, atraktivnih sadržaja koji imaju vrijednost za lokalnu zajednicu, rekao je Božidar Duka, regionalni direktor D-Marin.

D-Marin Mandalina domaćin je ukupno četiri regate CRO ORC D-Marin Kupa, među kojima je i finalna utrka krajem studenoga. Dogus grupa je ovogodišnji generalni sponzor CRO ORC D-Marin Kupa.

(foto: www.regate.com.hr)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.