Na prozivci i neka nova imena

Šibenik iz Crnice krenuo u nove pripreme, neki su ‘bivši’, vratio se Španja, traži se špicaFoto: HNK Šibenik

Pod vodstvom novog trenera Krunoslava Rendulića i njegovog stručnog stožera koji čine Klaudio Vuković, Frane Cinotti i Ivica Matas, nogometaši Šibenika u ponedjeljak su krenuli u nove pripreme. Nakon prozivke na Šubićevcu nogometna se karavana preselila u Crnicu gdje je odrađen prvi trening i gdje će se trenirati dok na glavnom šibenskom stadionu traju radovi.

Na prozivci su, očekivano, prevladavala poznata lica, ali bilo je i novih, njih šestero. Od starih u pripreme su krenuli Labrović, Rogić, Đaković, Bilić, Pecolaj, Pandža, Blaić, M. Barišić, Vukorepa, B. Barišić, Abramović, Fuštin, Maleš, Kukec, Bulat, Celić, Prince, Antunović, Kendeš, Musić i Lokin. Prvoj momčadi priključena su i i juniori Ivan Laća i Ivan Radomirović, dok se u narančasto jato, s posudbe iz biogradskog Primorca, vratio veznjak Toni Španja. Musa je, pak, zbog operacije bio odsutan, dok je mladi Doni Grdić izostao zbog reprezentativnih obveza u australskoj nacionalnoj vrsti.

Što se tiče novih imena, narančastima su se priključili Mateo Pranić (lijevi bek, stigao iz Zadra), Martin Pajić  (desni bek, stigao iz Međimurja), Drago Lovrić (stoper stigao iz ciparskog Anorthosisa),  Mario Ćurić (vaznjak, stigao iz Solina) te Toni Vidović (krilo, stigao iz Brežica). Na probi je, pak,  napadač Luka Juričić, koji je prošle sezone nosio dres Neretvanca. Vodstvo Šibenika upravo je dovođenje klasične špice označilo kao prioritet i prijelaznom roku.

U odnosu na prošlu sezonu, na Šubićevcu više nema Roce, Okechukwua, Stanića i Galešića.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.