Šibenik potpisao četverogodišnji ugovor s Nakićem: ‘Menadžeri su imali veliki utjecaj u klubu, s tim je gotovo’

S Baldekina stiže i jedna dobra vijest. Zapravo, dvije. Naime, Šibenski portal doznaje da su narančasti potpisali četverogodišnji ugovor s jednim od najvećih šibenskih košarkaških talenata i juniorskim reprezentativcem Tonijem Nakićem. Pa će u slučaju da u tom razdoblju ode u neki drugi klub, GKK Šibeniku pripasti odšteta. Također, klub je na četiri godine vezao još jednog mladog reprezentativca, Domagoja Šarića.

Inače, predsjednik narančastih Ante Grbac osvrnuo se na ‘slučaj Badžim’. On je za jedan lokalni medij priznao da je uprava bila inertna po pitanju pregovora oko potpisivanja ugovora s mladim reprezentativcem koji je otišao u ljubljansku Olimpiju, ali nam je iznio i neke nove detalje, smatrajući da ga se ‘prekomjereno granatira’.

– Badžim je od veljače imao ponudu na pola milijuna kuna za dvije godine i puklo je na tome što je njegov menadžer Jablan tražio 50 tisuća kuna provizije za sebe, a mi se sa tim nismo slagali. Em smo računali da je naš igrač i da nema transfera, em je šibenski menadžer pa smo računali da će nam izaći u susret. Ja na žalost nisam bio tu kad se potpisivalo s njim, ali sigurno nikad ne bih potpisao na samo dvije godine prvi ugovor, kad po propozicijama mora biti na četiri. To je bila nekakva igra bivšeg predsjednika koju ja na žalost nisam mogao ispraviti. Ali od sada će svi igrači potpisivati isključivo ugovore na četiri godine, tako da kad odu da to bude na obostrano zadovoljstvo – kazao nam je Grbac i za kraj poručio:

– Ovo je klub koji kao svi vole, a svi ga iskorištavaju do bola. Žrtva smo menadžera koji su do sada imali veliki utjecaj u klubu. Kažem do sada, jer je gotovo s tom praksom. –

(foto: GKK Šibenik/Milan Balaban)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.