Šibenik u prosincu domaćin kadetskog prvenstva Srednjoeuropske odbojkaške lige

Šibenik će za nekih mjesec i pol dana biti domaćin jednog zanimljivog međunarodnog odbojkaškog turnira. Naime, u organizaciji Odbojkaškog kluba Krka, koji je osnovan prije nekih godinu dana, u dvorani na Meterizma od 27. do 30. prosinca održat će se svojevrsno kadetsko prvenstvo zemalja Srednjoeuropske lige, i to u obje kategorije, muškoj (1999. godište i mlađi) i ženskoj (2000. godište i mlađi). U svakoj od njih nastupit će šest reprezentacija – Slovenija, Mađarska, Slovačka, Austrija, Češka i naravno Hrvatska.

Za to što će se ovaj turnir održati baš u Šibeniku najzaslužniji je Marijo Bašelović, nekadašnji hrvatski seniorski reprezentativac, a danas team menager ženske kadetske reprezenatcije, te predsjednik OK Krka.

Ono što je vrlo izvjesno jest da će boje ženske reprezentacije u Šibeniku braniti i dvije domaće djevojke, a šibenska odbojka  bit će zastupljena i na klupi, i to u liku Tonija Skelina, koji će biti pomoćni trener, te fizioterepeuta Luke Jurića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.