Uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera

Šibenikova mladost vratila se treninzima: ‘Djeca su jedva dočekala’Foto: Naši Tići/Arhiva

Nakon seniora s treninzima su u ponedjeljak počeli i polaznici Škole nogometa HNK Šibenik. Na travnjak se vraćaju prvi put od proglašenja epidemije koronavirusa i sigurno su se obradovali odluci o početku treninga.

– Koliko čujem od naših trenera djeca jedva čekaju vratiti se u normalu, iako ovo još nisu oni ‘normlani’ treninzi. Radi se pod posebnim mjerama, drugačija je organizacija tako da ćemo nakon nekog vremena napraviti jednu analizu i vidjeti na čemu smo – kaže koordinator Škole nogometa Ivo Šupe.

Prvi su u pogon stavljeni juniori, popodne će u akciju kadeti, a navečer tići. Ostale kategorije s treninzima počinju u utorak i srijedu. Jasno, treninzi će se odvijati po posebnim uvjetima, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, a koje se mogu pronaći na službenoj klupskoj stranici.

– Baš zbog tih mjera mora postojati određeni ‘luft’ između treninga dviju kategorija, kako bi se provelo temeljito čišćenje i dezinfekcija. Svima nama je sve ovo novo, ali moramo se prilagoditi novonastaloj situaciji kao i svi ostali – ističe Šupe, dodajući kako će se treninzi trajati neka tri tjedna, a onda se odlazi na ljetnu pauzu. Što se tiče utakmica, njih do daljnjeg nema.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.