Šibenikovi ‘dupini’ Robi Vukičević i Toni Slavica zaslužili poziv u reprezentaciju, Dino Tepić u stručnom stožeru

Izvrsni nastupi članova Plivačkog kluba šibenik na nedavnom Prvenstvu Hrvatske nisu mogli proći nezamijećni u vrhu Hrvatskog plivačkog saveza. Pa su tako na pripreme hrvatske reprezentacije, koje se već treću godinu zaredom održavaju u Vukovaru, pozvana dva šibenska ‘dupina’ – Robert Vukičević i Toni Slavica.

plivanje 1

Nisu oni bili jedini predstavnici kluba iz Crnice u nacionalnoj vrsti. Naime, u stručnom stožeru izbornika Lovrenca Franičevića bio je i trener PK Šibenik Dino Tepić.

 – Ove godine na desetodnevne pripreme bilo je pozvano dvadeset najboljih juniora i mlađih juniora iz cijele Hrvatske. Pripreme su trajale od 2. do 12. siječnja, a sadržavale su najčešće po tri treninga dnevno, odnosno dva treninga u bazenu te jedan kondicijski trening u dvorani – izvijestio nas je Dino Tepić.
plivanje 3
Nadamo se da će i ova godina biti uspješna za njegove plivače i plivačice, kako u klubu tako i u reprezentaciji. I da će i dalje padati mnoštvo medalja i rekorda.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.