Šibeniku ‘kumpir’ i u Kranjčevićevoj, opasna zona sve bliže

Ne ide, pa ne ide. Iako su nogometaši Šibenika s puno optimizma otputovali u Zagreb, govoreći kako bi Kranjčevićeva mogla biti ta koja će označiti prekretnicu, ništa od toga. Narančasti se kući vraćaju bez bodova, bez da su ponovno postigli gol. Domaćinu je bio dovoljan jedan za pobjedu, postignut u 14. minuti, za tri boda s kojima je preskočio klub sa Šubićevca, kojem, sada to već nije ni ironično, zbilja prijeti borba za ostanak. Katalinićeva momčad od danas je ponovno najenefikasnija u ligi, sa svega šest postignutih golova u deset kola, a na ljestvici su pali na osmo mjesto, s 14 osvojenih bodova.

Nakon još jednog posrtaja, čini se, progledali su i neki koji su još do jučer branili neobranjivo, zazivali sreću, iako sreća s ovim nema ništa. Već neko vrijeme pišemo, zapravo, vapimo da se nešto promijeni na Šubićevcu, da se zaustavi ovaj slobodni pad. Možda netko napokon reagira.

(foto: Milan Balaban/HNK Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.