Šibeniku odbijena žalba, ali još postoji nada da će igrati drugu ligu

Iz Rusanove je danas stigla informacija kako prigovor Šibenika na uskraćivanje drugoligaške licence nije prihvaćen, što znači da bi od sljedeće sezone trebao igrati u trećoj lizi. Međutim, još uvijek postoji nada da će Narančasti izbjeći takvu sudbinu. Naime, kako saznajemo, IO HNS-a je donio odluku o upućivanju prijedloga Ministarstvu sporta o formiranju dvije druge lige od po deset klubova, a sve kako bi se u ovoj teškoj gospodarskoj situaciji smanjili troškovi klubova. Ako Ministarstvo prihvati prijedlog, Šibenik bi dobio nove uvjete vezane za licencu koje bi morao ispuniti i uspije li u tome, igrao bi u jednoj od dvije drugoligaških liga. Inače, predsjednik kluba Goran Pauk kazao nam je kako je odbijanjem prigovora Šibeniku nanesena velika nepravda.

– Grozno je da se klubu koji provodi zakonski postupak čini takva nepravda. Po tko zna koji put ću ponoviti, mi smo u postupku preoblikovanja i ne smije nas se tretirati kao druge klubove, trebalo nam se dozvoliti da da završimo taj postupak jer smo u njega ušli upravo kako bismo riješili financijske probleme – kazao nam je Pauk.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.