Pitali smo i hoće li klub s Baldekina igrati u ABA 2 ligi

Šibenka u novu sezonu s novim trenerom, Dželalija kaže: ‘Želim kontinuitet, pa i rast ekipe, ali budžet kluba to ne može omogućiti’Foto: Milan Balaban

Vrlo je izvjesno kako će Šibenka u novu sezonu ući s novim trenerom na klupi. Naime, Ediju Dželaliji za koji dan istječe ugovor, a novi, po onome što nam je kazao, po svemu sudeći neće biti potpisan.

– Razgovarali smo i još razgovaram s klubom, postoji obostrana želja za nastavkom  suradnje, ali budžet Šibenke za novu sezonu takav je da ne zadovoljava moje planove, odnosno želju za kontinuitetom, pa i rastom ekipe, s obzirom da će neki igrači otići – kazao je za Šibenski portal Dželalija.

Dakle, sve vodi tome da u novoj sezoni nećete biti trener Šibenke?

– Da, to je vrlo izgledno. Kako sam kazao, ugovor mi uskoro istječe i bit će slobodan trener na tržištu – zaključio je Dželalija.

Inače, s obzirom na reorganizaciju ABA lige, mnoge zanima hoće li Šibenka igrati u drugom rangu tog regionalnog natjecanja. Prijašnjih godina s Baldekina su kategorički odbijali takvu mogućnost, da bi u ovom slučaju za sada bili bez komentara.

– Ne bih još ništa o toj temi, jer se još ništa ne zna. Za nekoliko dana će se sastati Upravni odbor i donijeti odluku po tom, ali i nekim drugim pitanjima – kazao je za Šibenski portal direktor Šibenke Filip Vukičević.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.