Šibenska atletičarka Radmila Maskimović druga na brdskoj trakking trail utrci u Sukošanima

U nedjelju, 31. svibnja, u popodnevnim satima, po izuzetno toplom vremenu, održan je brdska trekking trail utrka Sukošan 2015.. Uz brdsku utrku na 22,5 kilometar održana je i tzv. Light utrka od 8 kilometara.

Na natjecanju na kojem je bilo ukupno 120 natjecatelja  šibenska atletičarka Radmila Maksimović na utrci od 22,5 kilometra stigla je u cilj kao druga u apsolutnom plasmanu iza prve Nikoline Stepan iz AK Svetica-Zagreb i treće Ivane Lukine također iz Zagreba.

Sukosan1

Start i cilj utrke na 22,5 kilometara je bio Trg Ruševac na samoj obali s tim da su natjecatelji prvo makadamom trcali prema brdu Debeljak, pa planinarskim stazama do vrhova Sveti Martin i Križ odakle se pruža prekrasan pogled na Pašmanski kanal s jedne strane i ljepote Ravnih Kotara sa druge strane.

Treil je kombinacija kros i trekking trčanja u kojem natjecatelji dolaze trčeći do kontrolnih točaka gdje natjecateljske kartončiće s brojevima moraju probušiti posebnim štipaljkama koje je postavio organizator.

Na cilju su važeći samo kartončići kojima su sve brojke probušene, s time da svaka štipaljka buši drugačije. Na utrci u Sukošanu bilo je ukupno devet kontrolnih točaka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.