Šibenske trenerske legende Nenad Amanović i Miro Kotarac: ‘Radujemo se što ćemo biti dio All Star utakmice’

Još su dva dana ostala do All Star utakmice Šibenske rekreativne košarkše lige. Na Baldekinu bi u subotu (početak 18.30 sati) trebala biti prava fešta od košarke i zato vrijedi doći u šibenski hram košarke i pozdraviti košarkaške rekreativce. Tim više što će cijeli događaj biti humanitarnog karaktera. Kao što smo jučer izvijestili, sastavi Crnih i Narančastih već su poznati, kao i treneri koji će ih voditi s klupe. A riječ je o dvije šibenske trenrske legende, Miru Kotarcu i Nenadu Amanoviću. Riječ je dvojici stručnjaka koji su stvorili na stotine košarkaša i košarkašica, koji košarku imaju u malom prstu. I obojica su se rado odazvala pozivu da budu dio tog košarkaškog događaja.

– Bit će mi drago biti sudionik te utakmice. Neke od tih momaka sam i trenirao, s drugima sam dobar prijatelj, tako da ću, vjerujem, uživati – kaže Amanović.

nenad amanovic 2

Ideja o pokretanju rekreativne lige općenito mu se jako sviđa.

– To je odlična stvar, da su se ljudi aktivirali i pokrenuli takvu ligu koja će, vjerujem iz godine i godinu rasti, u koju će se uključivati sve više igrača. Ona potvruđuje da je Šibenik uistinu grad košarke – veli Amanović.

All Staru se raduje i Miro Kotarac, koji je najpoznatiji po radu s mladima. Ali, nema ništa protiv da u ruke, makar na jedan dan, uzme ‘malo’ starije momke.

drazen petrovic 23 obljetnica miro kotarac 070616 14

– Fantastično je vidjeti da se neki ni se 40-50 godina na leđima ne predaju, da žele i dalje igrati, ha-ha – našalio se šjor Miro i nastavio: – Ponosan sam na te momke koji su još uvijek u sportu. Uz većinu njih sam stario, odnosno oni su uz mene odrastali i bit će lijepo ponovno se družiti s njima. Stvarno se radujem tom događaju, tim više što će biti humanitarnog karaktera – zaključio je Miro Kotarac.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.