‘ŠIBENSKI DVOKORAK’ IDE DALJE: Basketaši i basketašice, vidimo su početkom lipnja kod ‘našeg malog’

‘Basket se nastavlja kod ‘našeg malog’ na Baldekinu…dvokorak vam više nije stran, skupi ekipu, dođi pod obruč, izađi van…’

Tim poetskim riječima ekipa iz Društva sportske rekreacije ‘Sport za sve’ 08 Forca Šibenik, poziva sve basketaše i basketašice, mlade i stare, da postanu sudionici drugog izdanja ‘Šibenskg dvokoraka’, turnira u basketu 3 na 3, koji će se održati od 8. do 11 lipnja, na Draženovom igralištu na Baldekinu.

– Košarku u rekreativnom obliku društvo će približiti svima onima kojima ona nije svakodnevno dostupna, kao i onima kojima život znači, i to na zajedničkom šibenskom obruču, bez razlika i s istim ciljem, razvijati spoznaju o važnosti bavljenja sportom, djelovati kao tim i zabaviti se – poručuju organizatori, dodajući kako će se  natjecanje i ove godine održati u tri kategorije; djeca, mladi i odrasli.

sibenski dvokorak_baldekin (4)

– Kako je prošlogodišnji turnirbio prvi, bio je popraćen  raznovrsnim programom, a ove godine će biti u mirnijem ritmu. Želimo da kroz raznovrsnost različitih kategorija apeliramo na mlade i odrasle da nikada ne odustaju od sporta znajući da sport uvijek nagradi najupornije, a mi ćemo najuspješnije ekipe i zasluženo nagraditi – kaže ekipa iz Force, ističući kako su predviđene nagrade za prva tri mjesta u svim kategorijama, kao i za najbolje u natjecanju slobodnih bacanja.

Prijava za djecu, ekipe mladih muških i ženskih ekipa (svih kategorija) je besplatna, dok za odrasle muške ekipe iznosi 150 kuna, a svaka ekipa može imati najmanje tri, a najviše četiri člana u ekipi.

Izvlačenje parova, kao i satnice utakmica, obavit će se u utorak, 7. lipnja, a prve utakmice počinju u srijedu.

– Nadamo se vašem sudjelovanju, da ćete i ove godine prisustvovati, nastojati sa svojom ekipom ostaviti traga.  Zato drugi tjedan u lipnju, prije najvažnije sporedne stvari na svijetu, rezervirajte vrijeme za gradski sportski događaj na košarkaškom terenu u blizini ‘našeg malog’. Dođite na Baldekin i podržite nas svojim sudjelovanjem – poručili su organizatori.

basket ekipa

Sve ostale informacije, pitanja i prijave vezane za ‘Šibenski dvokorak’ možete dobiti na mail adresi  forca08@hotmail.com, na facebook stranici Društvo sportske rekreacije ‘Sport za sve’ 08 FORCA Šibenik, facebook stranici ‘Šibenski dvokorak’ ili pozivom na mobitele organizatora – Josip Šarin 098 492 432, Mate Grozdanić 099 425 5005, Željka Čvrljak 099 356 5294.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.