Šibenski portal medijski pokrovitelj Šibenske rekreativne košarkaše lige, u boj će i RKK ŠIBaj!

Da je pokretanje Šibenske rekreativne košarkaške lige bio pun pogodak, svjedoči i velika zainteresiranost lokalnih košarkaša i basketaša da postanu članovi nekih od već prijavljenih ekipa. Takvih je za sada sedam, a s obzirom da prijave traju do 8. listopada, bit će ih više, upućeni kažu da bi se brojka mogla popeti do deset.

skrl 2

Ono što je sigurno jest da će se za koji dan službeno prijaviti i Rekreativni košarkaški klub ŠIBaj, ekipa nazvana po ŠIBaj TV-u, vrlo popularnom i gledanom interaktivnom sadržaju na Šibenskom portalu. Neće to biti jedini link naše ‘kuće’ s tim iščekivanim natjecanjem. Naime, Šibenski portal bit će medijski pokrovitelj Šibenske rekreativne košarkaške lige, što znači da ćete u njegovoj sportskoj rubrici moći pratiti izvještaje s utakmica, razgovore s igračima i ostale zanimljivosti.

rkk sibaj

Podsjećamo, liga koja starta 15. listopada, igrat će se po pravilima HKS-a, sustav natjecanja je dvokružni, s Final Fourom, a nove igrače moguće je prijaviti do šestog kola. Sve ostale detalje možete pronaći na priloženom plakatu.

skrl

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.