Šibenski powerlifteri briljirali na Prvenstvu Hrvatske: ‘Ponosan sam na njihov rad i srce junačko’

Članovi Powerlifting kluba Šibenik ponovno su briljirali na Prvenstvu Hrvatske održanom u Virovitici. O njihovim rezultatima najbolje govore riječi predsjednika kluba koji se i sam uspješno natjecao.

– Kao predsjednik kluba i trener mogu samo reći da mi je nakon žene i dijeteta ekipa iz kluba dala najveći poklon, a to je njihov osobni uspjeh. Čudo, čudo, strašno koje srce imaju – ‘puca’ od ponosa Goran Šimić.

Šibensi powerlifteri ukupno su osvojili četiri zlata, dva srebra i tri bronce te usput srušili niz osobnih rekorda. Pa krenimo redom. U disciplini powerlifting Tomislav Kesić osvojio je drugo mjesto sa osobnim rekordima u svim disciplinama. Kristijan Škugor okitio se naslovom prvaka također srušivši osobne rekorde, dok su Goran Šimić (treći najbolji powerlifter apsolutno) i Daniel Peršić uzeli bronce, naravno, uz nove osobne rekorde.

U disciplini benchpress prva mjesta osvojili su Toni Đurčinović, Lovre Lucić i Roko Antić, Goran Šimić okitio se srebrom dok je Kristijan Škugor uzeo broncu.

– Ponosan sam njihov rad i srce junačko. Naše vrijeme tek dolazi – poručio je na kraju Goran Šimić.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.