Šibenski powerlifteri dat će svoj obol u obilježavanju Rujanskog ratnog podviga

Vrijedna i uspješna ekipa iz Powerlifting & fitness kluba Šibenik sprema nam novu poslasticu, i to na domaćem terenu. Naime, u skopu ovogodišnjeg obilježavanja 25. obljetnice Rujanskog ratnog podviga šibenski će powerlifteri u svom gradu organizirati bench press i powerlifting natjecanje prigodnog naziva ‘Rujanski rat’.

– Natjecanje će se održati 24. rujna u  sportskoj dvorani Tehničke škole, i to pod kapom Hrvatskog powerlifting saveza, koji je član IPF-a, Međunarodne powerlifting federacije. Stoga očekujemo dolazak natjecatelja iz cijele Hrvatske, pa i iz inozemstva. Svi su dobrodošli – kazao nam je Goran Šimić, predsjednik Powerlifting & fitness kluba Šibenika i nositelj nekoliko hrvatskih rekorda u ovom sportu.

powerlifting 6

Ovim natjecanjem, dodaje, htjeli su dati svoj obol u obilježavanju jedne tako važne obljetnice za Šibenik, kao što je Rujanski ratni podvig.

powerlifiting 7

– Ovogodišnje natjecanje bit će prvo u nizu jer će postati tradicionalni dio programa obilježavanja Rujanskog rata i sljedećih godina – poručio je Goran Šimić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.