Šibenskim ragbijašima u kupnji novih dresova, u ‘najljepšim’ bojama, pomažu lokalni ugostitelji

Pred šibenskim ragbijašima je nova sezona. Koja će, po svemu sudeći, biti još zanimljivija od prošle. Ove godine, naime, domaća prva liga broji pet klubova, baš kao i druga, u kojoj će nastupiti RK Šibenik (njihovi suparnici bit će RK Invictus Dubrovnik, RK Makarska Rivijera, RK Lokomotiva Zagreb i RK Zagreb II/druga momčad Zagreba). Prvenstvo počinje za 20-ak dana, a Šibenčani će u prvom kolu gostovati u Makarskoj.

Na žalost, vrijedni momci iz Mandaline i ove se godine ne mogu pohvaliti nekim budžetom.

– Za nas je velika stvar što uopće ulazimo u novu sezonu s obzirom da smo klub s jako skromnim budžetom, a ragbi tim ima 25-30 igrača i većina našeg budžeta ode na tih nekoliko gostovanja – veli Frane Koštan, predsjednik RK Šibenik.

Baš iz tog razloga, uprava kluba je pokrenula kampanju s ciljem kupnje novih dresova, u šibenskim, narančasto-crnim bojama. I sve to u suradnji s ovdašnjim ugostiteljima.

ragbi klub sibenik

 – Nakon što smo šest sezona odigrali u dosadašnjim plavima, odlučili smo se za kupnju dresova u tradicionalnim bojama našeg grada, narančasto-crnim. Odličan odaziv dobili smo od strane šibenskih kafića i restorana kojima se sudjelovanje u ovakvoj akciji svidjelo i vjerujemo da ćemo angažmanom većeg broja tih lokala prikupiti novac potreban za ovu svrhu. Pozivamo i druge subjekte u Šibeniku koji još nisu dobili promotivni letak da se uključe u akciju – izvijestio nas je Koštan, koji je nam je poslao ‘preview’ budućeg dresa.
 –  Nadam se da će i ova objava na vašem portalu utjecati na odaziv donatora u Šibeniku koji simboličnim donacijama mogu pomoći momcima da već od prve domaće utakmice u studenom protiv Lokomotive u Mandalini istrče u novim dresovima – zaključio je predsjednik RK Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.