Siniša Petrović tvrdi kako se ne sjeća glasanja za Šukera, odnosno za bilo koga!?

I dalje se vuku repovi iza sjednice Izvršnog odbora Nogometnog saveza Šibensko – kninske županije, a na kojoj je dana jednoglasna podrška kandidaturi Davora Šukera za novog/starog predsjednika HNS-a. Ruku je, navodno, za njega podigao i predsjednik Škole nogometa Joso Bego Siniša Petrović, koji, međutim, sada tvrdi da se uopće ne sjeća ikakvog glasanja!? I sve to nakon što je njegov potpredsjednik Zoran Bobanović kazao kako je Nadzorni odbor ‘žute podmornice’ i cijela uprava bila za to da se podrži Dario Šimić te da mu nije jasno zašto je Petrović na kraju dignuo ruku za Šukerov program. Petrović je na koncu odlučio odgovoriti priopćenjem na službenoj facebook stranici ŠN Joso Bego, koje je, blago rečeno, prilično zbunjujuće. Prenosimo ga u cijelosti pa prosudite sami.

‘Na predstavljanju g. Šimića jedini sam se i odmah javio za riječ govoreći o problemima nogometa u županiji u zadnjih 30 g. Pritom sam na prilično glasan (od anksioznosti) i negativan način spominjao prisutne g. Mioča, g. M. Slavicu i g. Dulibića između ostalog kazavši da su satrali nogomet do krajnjih granica. Tada sam pred svima dao javnu podršku g. Šimiću i ekipi rekavši da osim mene neće imati niti jedan drugi glas. Taj tren sam vidno uzbuđen izašao sa Šimićevog predstavljanja. Pola sata poslije počeo je Izvršni odbor našeg saveza, a čiji sam predstavnik ispred ŠN JOSO BEGO. Opet sam na samom početku samovoljno uzeo riječ g. Dulibiću i još uvijek pod snažnim emocijama i vidjevši da nemam baš ničiju potporu rekao: ‘Ja ću ljudi glasati i za ‘crnog cigana’, glasat ću za Tebe g. Bumbak i za Vas g.Mioč i za svakog onog tko će ovu svetinju (gledajući u grb HNK ‘ŠIBENIK’) vratiti u Prvu HNL, kao i za onog tko će donijeti umjetnu travu u Zablaće, svlačionice u Tribunj ili Skradin itd., nakon čega sam se ponovo obratio g. Dulibiću i pitao ga da li zna da su gen.2003. i 2006. u samo 4 g. postojanja NK JOSO BEGO bile prve u županiji, a da niti jedno dijete nije bilo u selekciji iz razloga što ih nismo slali na ta okupljanja jer njegov instruktor saveza nikad nije došao na blatnu livadu u Zablaće.” Nakon mog govora g. Bumbak, a poslije i g. A. Kulušić, rekli su da se slažu sa svim ali da sam promašio temu razgovora. Netom prije g. Mikšić iz NK VODICE i mislim još netko iz nekog manjeg kluba napustili su skup, a navodno glasanje ja uopće nemam u sjećanju. Dakle, ne sjećam se da je g. Dulibić rekao ‘idemo glasati’ ili kako već ide taj protokol. Sve ovo sam rekao odmah g. Bobanoviću, a evo sada i svima Vama na procjenu o tome tko je i kada mogao ili će kupiti Sinišu Petrovića. Slažem se da sam u oba izlaganja donekle promašio temu i govorio o lokalnim ljudima i odnosima ali to je isključivo plod neiskustva jer ja sam prije svega nogometni trener koji je sebi stavio u zadatak borbu za boljitak nogometa, a pogotovo boljeg razvoja mladih nogometaša. I za kraj, svi Vi s malo više novca nazovite me i vidite kolika je cijena Siniše Petrovića. Budite uvjereni da ne postoji i onda kao što sad vrijeđate, moj odgovor napišite u komentarima. Bit ću Vam zahvalan. Sportski pozdrav’, napisao je Siniša Petrović u priopćenju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.