Šiši poveo Hrvatsku po medalju, navijači Sixersa u čudu: ‘Prestaje li ovaj ikad igrati košarku?’

Hrvatska košarkaška reprezentacija otputovala je u Rumunjsku, gdje će odraditi grupnu fazu Eurobasketa. Ono što svi priželjkujemo, čemu se nadamo, jest osvajanje medalje, na što čekamo dugo, predugo. Ova reprezentacija to je u stanju učiniti, pokazale su to i pripremne utakmice i s velikim optimizmom očekujemo početak natjecanja i prvu utakmicu (u petak protiv Mađarske). Optimizam temeljimo i na sjajnim igrama Darija Šarića, koji je uz Bojana Bogdanovića vođa ove ekipe. Šiši je ‘nabrijan’ (a kada nije?), izgara od želje da s reprezentacijom napravi jedan veliki rezultat. I sve to nakon naporne debitantske sezone u NBA ligi, u kojoj je odigrao gotovo sve utakmice (preskočio je samo zadnju!). Pa se čovjek zatpita odakle mu energija, snaga? Pitaju se to i navijači Sixersa koji preko klupske facebook stranice Philadelphije redovito prate što radi ‘The Homie’.

dario

 

Pa se tako jedan od njih zapitao ‘Prestaje li ovaj čovjek ikad igrati košarku?’. ‘Ne da ne prestaje igrati, nego to i dalje čini na visokom nivo’, dodaje drugi. Zbog te njegove neumornosti jedan navijač Sixersa predložio je i novi nadimak za Šarića.

‘Samo ide dalje i dalje, kao mašina. Mislim da bi dobar nadimak za njega bio Robo Homie’, napisao je dotični. Ima i onih koji se boje da sve to moglo doći na nalatu jednog dana. ‘Homije će izgorjeti do 2019. godine!’, napisao je jedan, a drugi poručuje kako bi mu dobro došao odmor. Ali, kada je Hrvatska u pitanju za Darija nema odmora. To su Amerikanci već morali naučiti.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.