‘Sjećanje na Dražena’: U spomen na velikana igrat će dječaci iz ponajboljih hrvatskih ekipa i gosti iz Slovenije

Pred nama je još jedno, 21. izdanje međunarodnog košarkaškog turnira ‘Sjećanje na Dražena’, koji tradicionalno organizira OKK Dražen Petrović.

– Ove godine će se održati od 6. do 9. lipnja godine, za dječake rođene 2003. i mlađe, a organizira se kao uspomena na igrača i čovjeka koji nikada nećemo zaboraviti, a po kojem je naš klub i dobio ime – Dražen Petrović – kazao nam je Josip Milaković, tajnik i glavni operativac OKK Dražen Petrović.

Kao i svake godine, pored ponajboljih hrvatskih ekipa u tom uzrastu, na turniru sudjeluju i ekipe iz inozemstva. Pa su tako u skupini A smješteni Cedevita, Petrol Olimpija, Sonik Puntamika i domaćin OKK Dražen Petrović. U skupini B igrat će Cibona, Split, Zadar i Alkar.

– Turnirom nastojimo spojiti rad, sport, zabavu i druženje. Ovim vas putem pozivamo da, uz vrhunske ekipe i sjajnu atmosferu, budete dio ovog druženja i dragi gost na utakmicama te tako uživate u vatrometu košarke uz podršku svim našim mladim talentima – ističe Milaković, dodajući kako će u petak, 7. lipnja, sudionici turnira položiti cvijeće kod Draženovog spomenika i koša na Baldekinu.

Dodajmo kako će u istom periodu dječaci iz OKK Dražen Petrović godišta 2004/05. biti sudionici Međunarodnog turnira ‘Brothers in Basketball’ koji se održava u Firenci, a na kojem je klub iz Šibenika posljednjih godina redovit gost.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.