Sljedeći tjedan stiže američki play, ‘Građani’ blizu dogovora s Vrkićem i Škifićem

Za razliku od igrača, koji su na zasluženom odomoru, uprava GKK Šibenika ovih je dana vrlo aktivna. Valja složiti ekipu za predsotojeću sezonu, a ostvare li se planovi vodstva, mogla bi to biti vrlo respektabilna ekipa, sposobna za velike stvari.

– Iako trener Anzulović ne voli ovakve izjave, ipak ću kazati; ne budemo li barem treći, kvragu sve! – poručio je predsjednik kluba Ante Grbac.

gkk ante grbac 240616 1

Za takav ambiciozan plan trebaš imati prave igrače. Neke od njih klub je odlučio potražiti s one strane Atlantika. Naime, kako nam je otkrio Grbac, u pregovorima su s jednim američkim razigravačem, a rasplet bi se trebao dogoditi kroz par dana.

Ali, to nije sve.

– Razgovaramo i sa Zoranom Vrkićem po pitanju njegovog povratka na Baldekin, a u ozbiljnim smo pregovorima i sa Jurom Škifićem. Koliki su izgledi da dogovorimo suradnju? Reći ću samo da sam optimist i da bi sve trebalo biti jasnije sljedećeg tjedna, kad će se trener Anzulović vratiti iz New Yorka – kazao nam je prvi čovjek ‘Građana’.

jure skific

Kao moguće pojačanje narančastih spominjao se i Miralem Halilović, ali, ističe Grbac, njegov dolazak nije baš izgledan.

Dobra je vijest i da će Roko Badžim gotovo sigurno produžiti suradnju s matičnim klubom. Sve u svemu, zvuči vrlo obećavajuće.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.