Smislite slogan za ‘vatreni bus’ i zaradite odlazak na Mundijal u Rusiju

Hrvatska nogometna reprezentacija na ljeto će biti sudionik još jednog Svjetskog prvenstva. U golemoj Rusiji ‘Vatreni’ će se, kao i ostale 31 reprezentacija, voziti u službenom nacionalnom autobusu koji može biti ukrašen i vašom umotvorinom. FIFA je, naime, nogometnim zaljubljenicima omogućila priliku da osmisle slogane koji će krasiti buseve njihovih reprezentacija. Svoj prijedlog slogana navijači mogu prijaviti do 28. veljače 2018. godine, na službenim stranicama Svjetske nogometne federacije (FIFA) uz besplatnu registraciju u FIFA.com Club.

Glasovanje za najbolji prijedlog bit će otvoreno 16. travnja i trajat će do 4. svibnja, a pobjednički će slogani biti objavljeni 14. svibnja, mjesec dana prije početka Svjetskog prvenstva. Za navijače čiji slogani budu izabrani FIFA je pripremila bogatu nagradu, putovanje na najveći nogometni događaj, Svjetsko prvenstvo, a nagrađeno će biti i ukupno 64 navijača čiji slogani osvoje drugo i treće mjesto.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.