‘SNAJPER IZ MANDALINE’ OSTAJE? GKK Šibenik i Bašić na dobrom putu da dogovore nastavak suradnje

Kako će GKK Šibenik izgledati u novoj sezoni? Pitanje je to koje si postavljaju navijači narančastih, koji sanjaju jak, konkurentan klub, s ABA perspektivom.

Novi trener Vladimir Anzulović djeluje ambiciozno i sigurno ne bi napuštao slovensku Krku da mu vodstvo GKK Šibenika (čitaj Dogus grupa) nije obećalo pristojnu momčad.

Na nedavnoj presici na kojoj je predstavljen novi šef stručnog stožera između ostalog je istaknuto kako sigurno dolaze tri pojačanja, a možda i još koje, ovisno o financijskim mogućnostim i tome koliko su Turci spremni odriješiti kesu.

Što se tiče starosjedioca, Roko Badžim ima važeći ugovor, i, unatoč tome što ga neki povezuju sa Zadrom, sigurno ostaje u narančastom jatu. Filip Vukičević, na žalost, zbog problema s leđima sve je bliže igračkoj mirovini, a vrlo vjerojatno će se umiroviti i srčani Ivan Blaće.

Ostaje, dakle, vidjeti kako će se rasplesti situacija s Teom Petanijem i Domagojem Bašićem. Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, pregovori s potonjim upravo su u tijeku i jako dobro napreduju. Nije tajna da je Bašiću Šibenik prvi izbor, da želi produljiti suradnju s klubom s kojim je srastao. A sigurni smo da ni Anzulović ne bi imao ništa proitiv imati takvo ‘oružje’ na bekovskoj poziciji.

Stvar bi, saznajemo, trebala biti riješena kroz nekih tjedan dana, nakon čega bi ‘snajper iz Mandaline’ trebao postati novi – stari igrač narančastih.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.