ŠOK NA BALDEKINU: Za Kristijana Krajinu sezona završena, u klubu ga se ne odriču

Loša vijest stiže iz GKK Šibenik. Naime, ponajbolji igrač narančastih Kristijan Krajina nakon obnovljene ozljede koljena morat će na operaciju što znači da je ova sezona za njega završena. Zaključak je to medicinskog tima nakon što je centar ‘Građana’ obavio kontrolni pregled kod dr. Širole u Lovranu, a prema predviđanjima, na paket bi se trebao vratiti početkom ljetnih priprema.

U klubu ga se, međutim, ne žele odreći, što je vrijedno pohvale.

– S obzirom na Kristijanove ljudske i igračke kvalitete , te simpatije koje ostavio prema svima u klubu , a bez obzira na ozljedu , GKK  Šibenik  će njegovom agentu ponuditi novi ugovor i za sljedeću sezonu. Kristijanu želimo što brži oporavak  – stoji u priopćenju na klupskoj facebook stranici.

Dobra stvar u cijeloj ovoj priči je što je nedavno Šarinovom sastavu pristupio grčki centar Georgios Diamntakos, tu su Vukičević, Blaće, Španja, pa i mladi Vrkić, pa će reket i dalje biti dobro pokriven.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.