Splićanin Erceg prvi je dao potporu kandidatu za predsjednika HNS-a: Vjerujem u program Darija Šimića

Prva javna podrška za mjesto novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza stigla je iz Splita i to Dariju Šimiću, javlja Dalmatinski portal. Predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske Marko Erceg na pitanje kojeg će kandidata podržati na predstojećim izborima koji će se održati 22. prosinca 2017. izjasnio se za Šimića.

– Odluku o podršci donosi Izvršni odbor, to je procedura. Siguran sam da će članovi Izvršnog odbora podržati zdrave promjene. Trenutno stanje je neodrživo i štetno za hrvatski nogomet. Kandidat koji svojim imenom i programom bude garancija promjena dobit će našu potporu. Osobno vjerujem u program Darija Šimića i u tim ljudi koje je okupio, ali pričekajmo odluku Izvršnog odbora – poručio je Erceg.

Podsjetimo, Šibenski portal jučer je pisao o izborima za predsjednika možda i najvažnije sportske organizacije u zemlji, Hrvatskog nogometnog saveza. Nogometni savez Šibensko-kninske županije, na čijem je čelu HDZ-ovac Željko Dulibić, još nije stao na ničiju stranu. Naime, za užarenu fotelju u Zagrebu zainteresirani su ponovno Davor Šuker, HDZ-ovac Marijan Kustić, kao i proslavljeni hrvatski nogometaš Dario Šimić.

Hoće li Županijski nogometni savez stati iza Šimića? Dulibić je već bio kontra Mamićeve struje kada je podržao Štimca

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.