Splićanke uvratile košarkašicama Šibenika za poraz u prvom dijelu prvenstva

Ponadali smo se da bi košarkašice Šibenika večeras mogle doći do prve pobjede u drugom dijelu sezone i četvrte ukupne u prvenstvu. Protivnik je bio po mjeri, Split, kojeg su djevojke Linde Antić Borak u četvrtom kolu svladale u gostima sa šest poena razlike i koji je na Baldekin stigao s jednom pobjedom u 12 utakmica. Ali, nije išlo. Gošće su slavile 63:50 i tako mladom šibenskom sastavu nanijele deseti poraz.

Nakon prvih deset minuta domaćin je zaostajao pet poena (12:17), na poluvremenu devet (27:36), da bi nakon treće gošće otišle na na čak 18 poena razlike (34:52). I priči je tu bio kraj. Cigić sa 17 i Božikov sa 16 (14 skokova) postignutih poena bile su najefikasnije kod Šibenčanki, Periša je ubacila osam,  Mišura 4, Tošić 3, a Šolić dva poena.

Novu priliku za prekid negativne serije sastav Linde Antić Borak imat će u sljedećem kolu kada će gostovati kod posljednjeplasirane Croatije 2006.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.