SPORTSKI DIREKTOR JOLLYJA: Moramo početi pobjeđivati i vratiti mir među nas

Dva poraza na startu prvenstva unijelo je malu nervozu u Jolly JBS-u. Iako alarm za uzbunu još nije upaljen, porazi protiv Splita i Zagreba sigurno nisu dobro sjeli gazdi kluba Josipu Stojanoviću, koji nije baš poznat po strpljenju. Iako je trener Damir Milačić uoči početka sezone zatražio upravo strpljenje s obzirom na velik broj mladih igrača u momčadi.

Ne žele li testirati Stojanovićeve živce, košarkaši Jollyja trebali bi početi pobjeđivati. Odmah. Drugim riječima, u subotu, na gostovanju kod Škrljeva, pobjeda je imperativ.    Slaže se s tim i sportski direktor Davor Vidačak.

– Sada nam je u interesu što prije doći do pobjeda koje bi vratile mir među nas. Pobjede i pozitivni rezultati općenito su nešto na čemu možete graditi sezonu i bazirati formu. Znate i sami da je bitno zbog same psihologije da pobjede krenu, da se neki igrači krenu dokazivati i da se otklone eventualni upitnici oko svega u momčadi. Znamo da imamo kvalitetu, znamo da smo svi, na čelu s trenerom Milačićem dobro radili kroz proteklo razdoblje. Dolazi nam i mladi slovenski reprezentativac Kraljević s kojim smo imali neriješeno pitanje oko papira iz slovenskog saveza. Treba nam još neko vrijeme da krenemo, a kad krenemo onda ćemo biti prijetnja svima – kazao je Vidačak u intervjuu za portal Crošarka.

Dakle, u slučaju još jednog negativnog rezultata, spomenuti alarm mogao bi zazvoniti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.