STEPHEN CURRY: ‘Ovo me podsjetilo na sliku na kojoj sjedim u krilu svog oca pokraj Dražena’

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, lanjski MVP NBA lige Stephen Curry na nedavnom All-Star vikendu u Torontu ponovo se prisjetio svog idola Dražena Petrovića.

– Najljepše mi je bilo vidjeti kako su mnogi moji kolege na utakmicu doveli svoje klince. To me posjetilo na onu sliku na kojoj ja sjedim u krilu svog oca pokraj Dražena Petrovića – kazao je igrač koji je prošle sezone doveo Golden State Wariorse do naslova NBA prvaka, a na dobrom putu je da to učini i ove sezone.

steph cury_drazen petrovic_dres

‘Slika’ koju spominje fantastični šuter ona je iz 1992. godine, s 42. All-Star vikenda u Orlandu. Na njemu se Dražen natjecao u šutiranju trica dok ga je iz krila svoga oca, Dallea Curryja, također sjajnog šutera i jednog od natjecatelja u tricama, gledao tada četverogodišnji Stephen. Maleni dječaćić tada se ‘skompao’ i s Draženovom majkom Biserkom, a u znak sjećanja na taj dan i druženje s njom i košarkaškim ‘Mozartom’ nedavno je u Draženov muzej u Zagrebu poslao svoj dres iz prošlogodišnjeg finala NBA lige.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.