Stroga pravila za Kup utakmicu Šibenik – Hajduk: Navijači s ‘krivim’ obilježjima neće moći na istočnu, odnosno zapadnu tribinu

Sve smo bliže datumu kada će Šubićevac ponovno, barem na jedan dan, postati in mjesto. Naime, 25. listopada Šibenik će u Kupu Hrvatske ugostiti Hajduk i po svemu sudeći stadion će biti pun. Karte će u prodaju biti puštene u srijedu 18. listopada, a moći će se po cijeni od 50 kuna kupiti u službenim prostorijama HNK Šibenika na Šubićevcu (od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati) te u caffe barovima Shuby i Godimento na Šubićevcu.

Ono što je važno istaknuti jest da se na utakmicu neće moći ući bez ulaznice, što vrijedi i za žene i djecu, s tim da godišnje ulaznice kao i one veteranske za aktualnu sezonu vrijede. Također, ništa manje važno, na zapadnoj tribini moći će samo domaći, Šibenikovi navijači i simpatizeri, dok je istočna tribina namijenjena isključivo za Hajdukove navijače. O tome će se strogo voditi računa, pa navijači s ‘krivim’ obilježjima neće moći zapad, odnosno istok, pa čak i ako imaju ulaznicu za tu tribinu.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.