CroHoops liga

‘Studentima’ poraz u posljednjem kolu regularnog dijela nije naudio, u play off ulaze s drugog mjesta

Gornji red s lijeva na desno: Peran, Kulušić, Širinić (poznatiji kao Šiks), Lučev, Huljev, Skorić. Donji red: Mrdeža, Papak

Pobjednički niz Studentskog košarkaškog kluba Šibenik prekinut je u posljednjoj utakmici regularnog dijela Divizije II CroHoops lige. Očekivano, reklo bi se. Naime, nasuprot ‘Studenata’ bila je ekipa Fenixa, koja je u prethodnih 14 utakmica upisala 14 pobjeda, a da nevolja bude veća, igrali su bez Ivana Baljkasa, Nikole Pulića i Paška Pancirova, standardnog trojca iz prve petorke. Stoga končanih 93:58 za Fenix nije iznenađujuć rezultat. U tako ‘desetkovanoj’ ekipi, najbolji kod narančastih bili su Luka Skorić s 15 poena i šest skokova, Šime Peran s 15 poena i devet skokova te Toni Lučev s 12 poena i deset skokova. Ovaj poraz nije puno naudio Šibenčanima. Naime, već su ranije osigurali drugo mjesto na ljestvici (11-5 omjer na kraju), pa ih sada čeka doigravanje, koje počinje za dva tjedna.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.