Talijanski investitori počinju pregovore s Gradom za ulazak u HNK Šibenik?

Talijanski investitori do kraja tjedna trebali bi s predstavnicima Grada Šibenika dogovoriti sve detalje oko njihovog ulaska u nogometni klub sa Šubićevca.

Ta informacija danas je  objavljena u Sportskim novostima te se vrlo brzo proširila društvenim mrežama na kojima se okupljaju navijači narančastih.

Navodno bi Talijani preuzeli prvu momčad i omladinski pogon, odnosno cijeli klub, a cilj im je od HNK Šibenika učiniti stabilan i konkurentan klub koji će bez poteškoća igrati u 1.HNL.

Točnost ovih informacija pokušali smo provjeriti na više mjesta, u Gradu, Upravi kluba te kod članova Nadzornog odbora, ali nismo nikoga uspjeli dobiti, što je donekle i očekivano s obzirom da je danas praznik.

Podsjetimo, priča o ulasku talijanske fondacije čiji je najpoznatiji predstavnik  Pietro lo Monaco, bivši direktor Udinesea i Genoe, vrti se već neko vrijeme, a da u njoj ima nešto govori i to što su Talijani nedavno poslali pismo namjere Gradu Šibeniku, koji je većinski vlasnik kluba. Međutim, to je bilo kada su narančasti krupnim koracima grabili prema prvoj ligi. Na žalost, pred cilj su se ‘sapleli’ i ostali u drugoj ligi. Ali, čini se, to talijanske investitore nije odvratilo do ulaska na Šubićevac.

Inače, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, većina navijača Šibenika pozdravlja ulazak stranih investitora u klub, ali ima i onih koji su skeptični, ističući primjer Istre.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.