Tea Jukić uzela pet, Franko Čvrljak jednu medalju na Regionalnom PH, Ana Marić isplivala normu za državno

Iza članova Plivačkog kluba More uspješan je nastup na Prvenstvu Hrvastke Regije 1, koje je okupilo 268 plivača i plivačica iz desetak dalmatinskih klubova. Boje šibenskog kluba branilo je 11 natjecatelja, a najviše uspjeha kod plivačica imala je Tea Jukić.

pk more 5

Ona je osvojila zlato na 100 prsno, srebro na 200 mješovito i 200 prsno te broncu na 100 leptir i 100 leđno, a blizu postolja bila je i na 200 leptir gdje je zauzela četvrto mjesto.

pk more 4

Kod dječaka najbolji je bio Franko Čvrljak koji se natjecao s godinu dana starijim plivačima. Franko je bio čak četri puta četvrti, u disciplinama 100 prsno, 200 leđno, 200 prsno i 400 mješovito, ali je na kraju ipak uspio osvojiti medalju, i to bronačanu, u disciplini 100 metra leđno.

pk more 1

Valja spomenuti i kako je Ana Marić, koja se također borila sa starijim curam, u disciplini 100 metara prsno osvojila izvrsno četvrto mjesto i normu za odlazak na državno prvenstvo.

pk more 3

Osim spomentih, boje Mora na Korčuli branili su još Marta Miljanić, Lara Živković, Marita Iva Bračić, Noa Vlahov, Luka Ćaleta, Luka Mijić, Filip Živković i Noa Županac.

Inače, dok je trajalo Regionalno prvenstvo u šibenskom kazalištu se održavala svečana dodjela nagrada najboljim šibenskim sportašima, na kojoj su kao perspektivne sportašice nagrađene članice Mora Marta Miljanić, Lara Živković, Marita Iva Bračić i Ana Marić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.