TEO PETANI: ‘Zovu iz drugih klubova, ali Šibenik ima prednost, ipak je to moj klub’

Nakon što smo nešto ranije izvijestili da se pregovori između GKK Šibenika i Domagoja Bašića oko produljenja suradnje razvijaju u dobrom smjeru, pokušali smo doznati što se događa s drugim ‘starosjediocem’, a kojeg bi navijači, poput Bašića, rado i dalje gledali u narančastom dresu. Novosti smo saznali iz prve ruke, od samog Petanija. Zatekli smo ga na odmoru u rodnom Zadru, odakle osluškuje što se događa nešto južnije, na Baldekinu.

– Vjerujem kako ću vrlo brzo sjesti za stol s čelnicima kluba i početi razgovarati. Naravno da bih volio ostati u Šibeniku, u klubu kojeg sam i sam gradio i kojeg ću, nadam se, nastaviti graditi i dalje. Optimist sam i nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik – kazao nam je ‘motor’ ‘Građana’ proteklih nekoliko sezona.

Zahvaljujući svojim igrama, beskompromisnoj košarci koja je kupila navijače, Teo je došao ‘na nišan’ mnogih klubova.

–  Ima upita, javljaju se drugi klubovi, sve to vodi agent. Međutim, Šibenik je na prvom mjestu, to je moj klub u kojem sam se udomaćio i normalno je da ima prednost pred ostalima – govori nam Petani.

Pitali smo ga i što misli o novom treneru Šibenika, Vladimiru Anzuloviću?

– Očigledno se radi o mladom, ambicioznom i kvalitetnom treneru. Znam da je u Rijeci napravio jako dobar posao, riječ je i o stručnjaku s ABA iskustvom s obzirom da je radio u slovenskoj Krki, pa se nadam da će i u Šibeniku odraditi dobar posao – kaže Teo Petani.

Mnogi će se složiti da bi Anzuloviću posao na Baldekinu bio znatno olakšan s Teom u momčadi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.