Tomislav Gabrić mogao bi potpisati za narančaste kada se klubu s Baldekina skine blokada

Košarkaši Šibenika mogli bi u drugom dijelu sezone dobiti igračko pojačanje. Naime, na Baldekinu već neko vrijeme s naranačastima trenira Tomislav Gabrić, 22-godišnji Drnišanin koji je između ostalog igrao za Jolly i Cibonu, a hoće li postati punopravni član Anzulovićeve momčadi trebalo bi se saznati uskoro. Naime, klub s Baldekina trenutno je pod blokadom, pa ne može registrirati nove igrače. Ali, kada se ona skine, narančasti bi ga rado uzeli pod svoje.

– Istina je da Gabrić trenira s nama kao i to da postoji mogućnost da ga angažiramo kada se skine blokada. To je sve što u ovom trenutku mogu reći – kazao nam je sportski direktor GKK Šibenika Filip Vukičević.

Podsjetimo, Gabrić je nakon Jollyja i Cibone igrao za srpski Metalac, odakle je prešao u redove rumunjskog BCM Pitestija. Nakon toga se kratko zadržao u talijanskom Treviseu, a onda još kraće u latvijskom Ventspilsu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.